Slaget om sambucklan

Dessvärre blev det ingen första placering i år då psykologerna visade för tufft motstånd i semifinalen. Men tack till alla som har spelat och hejat, ni är hjältar!

20170520_175049(0)

Jubileumsfest!

KUF har fyllt 5 år som förening och det har vi självklart firat! Nedan är ett urval av härliga bilder från firandet.

DSC_7363 DSC_7427 DSC_7428 DSC_7501 DSC_7512 DSC_7638 DSC_7687

Vår nya samarbetspartner SSR!

Vi i KUF vill stolt presentera vår nya samarbetspartner, Akademikerförbundet SSR!

Jobbar du inom samhälls- och välfärdsutveckling? SSR är Sveriges ledande samhällsvetarförbund och driver frågorna som är viktiga för dig – från utbildning och forskning till arbetsmarknad och anställningsvillkor.

Som studentmedlem i Akademikerförbundet SSR får du trygghet, bra förmåner och värdefulla kontakter för framtiden. De ger dig råd och stöd när du behöver det – både inför jobbsökandet och när du har börjat arbeta. Akademikerförbundet SSR är en kraftfull part när det gäller att förhandla om villkoren på din framtida arbetsplats. Det gör vi genom att teckna kollektivavtal som garanterar schyssta villkor på jobbet. Det är en god grund för dig när du förhandlar om din lön och villkor. Eftersom vi finns på hela arbetsmarknaden, så behöver du inte heller byta fackförbund när du byter jobb.

SÅ tveka inte bli medlem idag på www.akademssr.se!

AkademikerfSSR 2015 C CMYK

Tack Partykungen

På lördag sker det stora grejer, KUF kommer ha en jubileumsfest då vår förening fyllt 5 år! Det kommer bli en kväll våra fantastiska medlemmar sent kommer glömma!

Vi vill även tacka våran sponsor till detta evenemang, nämligen www.partykungen.se! Dom har allt du behöver till festen, maskeraden eller studentfirandet. Så gå in och ta en titt vettja!

603ea6effc0470a9880987e51f42d4e4

Kuf:s årsmöte!

På måndag är det dags för KUF:s årsmöte där bland annat den kommande styrelsen ska väljas in! Nedan kommer dagordningen för mötet. Hoppas vi träffar er medlemmar där, det är ni som bestämmer vem som kommer få representera KUF. Än finns det också möjlighet att nominera dig själv och andra.

Dagordning årsmöte (1)

1.Alexandra 2.Sofia 3.Emil Cecilia EmmaLouise Fanny Hanna Linnea Therese

Terminens första gästföreläsning med Sven-Erik Alhem

Ingen mindre än Sven-Erik Alhem gästföreläste för oss i torsdags. Han talade om hat och diskriminering och dess betydelse straffrättsligt. Ytterligare delade han med sig av flera intressanta berättelser och anekdoter från sitt yrkesverksamma liv som överåklagare. Ett stort tack till Sven-Erik!

20170202_191322

Nytt år, ny termin!

NU är vårterminen i full gång! KUF har redan börjat planera vårens händelser och event och detta kommer bli en termin utöver det vanliga. Läser du kriminologi eller kurser i sociologi och rättssociologi och vill ta del av det roliga? Kart du vill! Under fliken OM finns all information om oss och hur du blir medlem. Har ni frågor kan ni självklart kontakta oss här på hemsidan, på facebook eller maila oss på kriminologerna@gmail.com.
 
Ha det fint!