I vår händer det grejer i KUF. Bland annat har vi annordnat en idrottsaktivitet på självaste fettisdagen – slaget om semlan! Tanken är att KUFs medlemmar ska få göra upp i spökboll och volleyboll om en semlekrans. Riktigt roligttycker vi i styrelsen. Se kalendern ute till höger för mer information.

Den 3 mars är det dags för årets första gästföreläsning. Ingen mindre än Thérése Eriksson gästar oss. Thérése är en av författarna till boken ”Slutstation rättspsyk” som handlar om unga tjejer med självskadebeteende som behandlas på rättspsyikiatriska anstalter bland dömda brottslingar, trots att de inte begått något brott. Föreläsningen kommer handla om problematiken kring detta. 3 mars klockan 17-19 i Palaestra nedre äger denna fantastiskt spännande föreläsning rum.

Den 5 mars är det dags för SAMarbete, en arbetsmarknadsdag för oss samhällsvetare. Vår duktiga arbetsmarknadsutskottsledamot Alicia jobbar för fullt med förberdelserna inför mässan! Ett perfekt tillfälle för oss samhällsvetare att marknadsföra oss själva och kanske träffa framtida arbetsgivare. 5 mars klockan 11-15 på Eden.

Vi har även en fotbollspub, en KUF-sittning samt fler gästförläsare framför oss i vår!

Kategorier: Hem